Thuis Nieuws

China SHENZHEN MJK ELECTRONICS CO.,LIMTED bedrijf nieuws

Certificaat
China SHENZHEN MJK ELECTRONICS CO.,LIMTED certificaten
China SHENZHEN MJK ELECTRONICS CO.,LIMTED certificaten
Klantenoverzichten
Wij werkten met hen samen van 2006.Their de kiosken van de 47 duimaanraking werkelijk in goede verschijning en stabiele kwaliteit zijn.

—— Picado Freddy

Wij knowed hen van Kantonmarkt en gingen toen naar hun fabriek. Zij ontwikkelen vele nieuwe ontwerpen. Zij kijken groot en de kwaliteit is ook goed!

—— Watvani Fiumi

Wij zijn in Newyork.We zijn tevreden over hun vloer bevindende producten. Ik denk wij meer in 2015 zullen kopen.

—— Philip Elithop

Ou het bedrijf heeft orden aan MJK vaak geplaatst. Zij ontwikkelen en veroorzaken alle LCD digitale signage weergavemappen in goede kwaliteit.

—— Chris

Wij bezochten hun fabriek vaak. De Chinese workshop van theesmaken good.haha.Their is zeer groot en de producten zijn werkelijk groot!

—— Miguel Tirado

Ik ben online Chatten Nu
Bedrijf Nieuws
Laatste bedrijfsnieuws over bedrijfprofiel

bedrijfprofiel

[2019-07-24 19:35:45]
Laatste bedrijfsnieuws over Hoe werkt de netwerkmachine?

Hoe werkt de netwerkmachine?

[2019-05-05 14:27:54]
Software/CMS Hoe werkt de netwerkmachine? Voor netwerk adverterende speler, kunnen wij u de volledige oplossing aanbieden, niet alleen de hardware maar ook het softwarebeheersysteem. De machine met WIFI of 3G kan auto de inhoud van Internet voor klant adverteert downloaden die dat veranderingen over ... Lees meer
Laatste bedrijfsnieuws over Kanton Fair

Kanton Fair

[2018-03-24 14:45:06]
Beste Klanten, Wij nodigen hierbij oprecht u en uw bedrijfvertegenwoordigers uit om onze cabine op Kanton Eerlijk Centrum vanaf April te bezoeken. vijftiende aan April. 19de 2018.We zijn één van de fabrikanten gespecialiseerd in LCD digitale signage vertoning. Onze producten zijn allebei in hoogte - ... Lees meer
Page 1 of 1